Cursos

Nunc varius auctor sem, non placerat nisl cursus pulvinar. Vivamus ligula ipsum, vehicula at urna a, lacinia commodo dui. Cras dapibus blandit tempor. Pellentesque luctus mi vel eros congue adipiscing. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus vehicula luctus odio, eget ultricies urna iaculis nec. Duis interdum ligula vel dolor auctor, ut bibendum augue posuere. Fusce varius sit amet erat sit amet faucibus. Proin placerat bibendum dui eu lobortis.

Tots els cursos

Buscar:

23.09.2019

Especialista en l'ús de la serra mecànica i la tala...

Curs dirigit a persones amb experiència prèvia en l'ús de la serra mecànica, interessades en aprofundir en el seu correcte ús i manteniment, així com per conèixer com portar a terme la tala d'arbres fins a 380 mm amb seguretat i eficiència.

04.10.2019

Primers auxilis en el sector forestal ( 8 h)

Curs de primers auxilis aplicat als treballadors del sector forestal. L'objectiu del curs és proporcionar als alumnes els coneixements per actuar i atendre "in situ" a una persona accidentada amb la màxima rapidesa i eficàcia.

07.10.2019

Formació per a Formadors de ECC1 i ECC2 ( 35 h)

En aquest curs es fa una revisió dels continguts pel manteniment i ús de la serra mecànica i de les diverses tècniques de tala en arbres de fins a 380 mm de diàmetre. Durant el curs es fa referència de forma detallada als estandards de l'ECC, per tal que l'alumnat conegui en profunditat les exigències establertes per l'EFESC (European Forestry and Environmental Skills Council) pel que fa a l'ús de la serra mecànica i tala d'arbres. També es fa especial èmfasi en aspectes de protocol i de caràcter pedagògic que els futurs formadors/es de ECC han de tenir en compte per garantir una formació de qualitat.

14.10.2019

Examinacions ECC

Obtenció del Certificat Europeu:
ECC1- de manteniment de la serra mecànica i tècniques de trossejat;
ECC2- tècniques bàsiques de tala d'arbres petits;
ECC3- tècniques avançades de tala d'arbres mitjans i grans.

21.10.2019

Trepa i rescat aeri ( 28 h)

Curs de perfeccionament de la trepa als arbres, pensat per a professionals. Al curs també hi poden entrar persones sense experiència però interès per conèixer la metodologia NPTC per a trepar als arbres.

25.10.2019

Especialista en l'ús de la serra mecànica dalt de...

Aquest curs combina la tècnica de trepa als arbres amb l'ús de la serra mecànica i s'entén com la continuació del curs de trepa i rescat aeri de 28 h.

28.10.2019

Desplaçaments pels arbres (7h)

Curs per a professionals del sector de la grimpada interessats en obtenir un major coneixement de les tècniques de desplaçaments en arbres.

05.11.2019

Especialista en la tala d'arbres de més de 380mm de...

El curs és un pas endavant en la professionalització i consolidació de la tècnica en treballs tala. Durant el curs es presentaran diferents tècniques de tala d'arbres de més de 380mm de diàmetre.

11.11.2019

Tècniques de desembosc amb maquinària forestal,...

Curs dirigit principalment a treballadors forestals que ja tinguin experiència en la conducció de tractor i que vulguin ampliar coneixements tant pel que fa a aspectes de conducció com per conèixer diferents sistemes d'anclatge i arrossegament.