Propers cursos

23.09.2019

Especialista en l'ús de la serra mecànica i la tala...

Curs dirigit a persones amb experiència prèvia en l'ús de la serra mecànica, interessades en aprofundir en el seu correcte ús i manteniment, així com per conèixer com portar a terme la tala d'arbres fins a 380 mm amb seguretat i eficiència.

04.10.2019

Primers auxilis en el sector forestal ( 8 h)

Curs de primers auxilis aplicat als treballadors del sector forestal. L'objectiu del curs és proporcionar als alumnes els coneixements per actuar i atendre "in situ" a una persona accidentada amb la màxima rapidesa i eficàcia.

07.10.2019

Formació per a Formadors de ECC1 i ECC2 ( 35 h)

En aquest curs es fa una revisió dels continguts pel manteniment i ús de la serra mecànica i de les diverses tècniques de tala en arbres de fins a 380 mm de diàmetre. Durant el curs es fa referència de forma detallada als estandards de l'ECC, per tal que l'alumnat conegui en profunditat les exigències establertes per l'EFESC (European Forestry and Environmental Skills Council) pel que fa a l'ús de la serra mecànica i tala d'arbres. També es fa especial èmfasi en aspectes de protocol i de caràcter pedagògic que els futurs formadors/es de ECC han de tenir en compte per garantir una formació de qualitat.

Notícies

L’Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura organitza un curs sobre  "La tecnologia Dron i la seva aplicació en gestió forestal", els dies 7 i 8 de maig a Moià, en el marc el m…

Inscripcions obertes a les Jornades Tècniques Silvícoles Emili Garolera, organitzades pel CONSORCI FORESTAL DE CATALUNYA, que es faran del 26 d'abril al 14 de juny a diferents i…