Propers cursos

30.09.2021

Gestió de l'empresa Forestal ( 45 h)

Per tal que les empreses forestals siguin competitives portant a terme treballs forestals de qualitat i en condicions de seguretat és necessari que disposin dels coneixements necessaris per a poder gestionar el seu negoci i poder assegurar la seva viabilitat, més enllà dels coneixements tècnics propis de la professió.

El curs de Gestió de l'empresa Forestal és un curs inspirat en el programa europeu ConCert, de capacitació dels empresaris forestals, l'objetou del qual és la creació d'un Certificat europeu per ser acreditat per la professió que permeti als propietaris i fabricants forestals escollir empreses competents.

06.10.2021

Desplaçaments en arbres (7h)

Curs per a professionals del sector de la grimpada interessats en obtenir un major coneixement de les tècniques de desplaçaments en arbres.

07.10.2021

Especialista en l'ús de la serra mecànica dalt de...

Aquest curs combina la tècnica de trepa als arbres amb l'ús de la serra mecànica i s'estén com la continuació del curs de trepa i rescat aeri.

Notícies

El projecte PYREMPFOR culmina amb la inauguració d' OCUPFOREST, una PLATAFORMA D'OCUPACIÓ PÚBLICA adreçada al sector forestal amb l'objectiu de promoure el treball forestal tran…

El proper mes de setembre començarà aquesta formació de GESTIÓ DE L'EMPRESA FORESTAL, inspirada en el programa  europeu ConCert, de capacitació dels empresaris forestals, l'obje…