Entre els dies 2 i 4 de juny serem al 4t Congrés de centres de formació forestal europeus, dedicat a la innovació en la formació forestal. 

El congrés, que es farà a Buchenbül-Nuremberg (Alemanya), comptarà amb diverses ponències on cada centre explicarà els seus mètodes formatius en clau d´innovació i servirà també per a conèixer nous projectes formatius en els quals la innovació hi juga un paper important.

El Centre de Formació Forestal serà part activa del congrés explicant la seva experiència en la posada en funcionament del currículum CONCERT (Contractors Certification) que té per objectiu la formació de perfils directius o de gestió de les empreses del sector forestal. A la presentació descriurem els resultats obtinguts en la prova pilot d´aquest curs portada a terme l´any passat i definirem les millores que s´aplicaran de cara a la segona edició del curs, previst de començar el proper 2 de setembre.

Participaran del congrés representants de centres de formació forestal i universitats dels següents 12 països europeus: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, Escòcia, Finlàndia, França, Itàlia, Letònia, Suècia i Suïssa i l´Auburn University d´Estats Units com a centre convidat.