Aquest matí s'ha inaugurat la 4a Fira de la Biomassa de Vic i el CFFE hi és per explicar al sector forestal què fem: formar a professionals del sector forestal. Aquesta important cita l'hem omplert de contingut, de manera que serà durant aquests dies que el personal examinador del CFFE rebrà de la mà del Conseller d'agricultura Josep Maria Pelegrí els carnets d'examinadors de l'ECC (European Chainsaw Certificate), el nou carnet de motoserrista europeu. D'aquest carnet, poodeu conèixe'n més detalls aquí.

Presentem també els vídeos de 5 dels cursos que es porten a terme, unes càpsules informatives que mostren de manera notable la vessant pràctica de la formació que fem. Si no podeu venir-los a veure, els vídeos estaran penjats properament al nostre web.

A part dels cursos pràctics sobre les diferents tècniques d'ús de lea maquinària per treballar a bosc, el CFFE també programa cursos teòrics sobre disciplines com ara la gestió de l'empresa forestal o bé el curs de producció de la biomassa. Es tracta d'un curs que descriu i analitza la biomassa i a través del qual l'alumnat coneix experiències reals de producció a partir de diverses visites a explotacions i empreses que es dediquen a fabricar-ne. D'aquest curs se'n fan un parell d'edicions l'any i estan pensats sobretot per a personal tècnic d'empreses que es dediquen a la producció d'estella. Si en voleu més informació escribiu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us en donarem més detalls.

Serem a la fira fins dissabte. Us hi esperem!