Próximos cursos

22.11.2021

Especialista en l'ús de la serra mecànica i la tala...

Curs dirigit a persones amb exprència prèvia en l'ús de la serra mecànica, interessades en tot allò necessari per a fer un correcte manteniment i ús de la serra mecànica, així com per conèixer com portar a terme la tala d'arbres fins a 380 mm amb seguretat i eficiència.

29.11.2021

Trepa i rescat aeri ( 28 h)

Curs de perfeccionament de la trepa als arbres, pensat per a professionals. Al curs també hi poden entrar persones sense experiència però interès per conèixer la metodologia NPTC per a trepar als arbres.

13.12.2021

AGAR 108 - APROFITAMENTS FORESTALS (640 hores) ...

Es tracta d'un curs pensat per persones que volen iniciar-se al sector forestal des de zero. També útil per a persones amb experiència que vulguin revisar la seva tècnica de treball i millorar-la. El curs és un recorregut per a totes aquelles tasques que pot haver de fer una persona que treballa a bosc. Es tracta de l'únic títol oficial i homologat a Espanya per exercir aquesta professió.

Noticias

El projecte PYREMPFOR culmina amb la inauguració d' OCUPFOREST, una PLATAFORMA D'OCUPACIÓ PÚBLICA adreçada al sector forestal amb l'objectiu de promoure el treball forestal tran…

El proper mes de setembre començarà aquesta formació de GESTIÓ DE L'EMPRESA FORESTAL, inspirada en el programa  europeu ConCert, de capacitació dels empresaris forestals, l'obje…